Mama ' s maro sos
Sosul maro al mamei ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 64 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Sos Brun, Cel mai bun vreodată fleică cu sos maro, și Pui prăjit cu sos brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă extractul de drojdie, pudra de ceapă și sarea până se omogenizează. Bateți treptat în 1 1/2 căni de apă, astfel încât să nu se formeze bulgări. Aduceți la fierbere. Într-o ceașcă mică, amestecați împreună 1/2 cană de apă rece și amidon de porumb. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în cratiță și se continuă fierberea până se îngroașă. Se răcește ușor înainte de servire.