Mama ' s maro sos

Mama ' s maro sos
Sosul maro al mamei ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 64 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, amidon de porumb, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Sos Brun, Cel mai bun vreodată fleică cu sos maro, și Pui prăjit cu sos brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă extractul de drojdie, pudra de ceapă și sarea până se omogenizează. Bateți treptat în 1 1/2 căni de apă, astfel încât să nu se formeze bulgări. Aduceți la fierbere. Într-o ceașcă mică, amestecați împreună 1/2 cană de apă rece și amidon de porumb. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în cratiță și se continuă fierberea până se îngroașă. Se răcește ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmiteMarmite
UmărUmăr
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista