Tortul de fructe al mamei ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 3 porții cu 4521 calorii, 50g de proteine, și 122G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.56 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți coacăze, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson, Fruktkaka (Prăjitură Cu Fructe Suedeză .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Orez spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apă clocotită peste stafide și coacăze pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Lăsați abruptul timp de 5 minute, apoi scurgeți. Într-un castron foarte mare combinați coacăze, stafide, picături de gumă, cireșe confiate, date fără sâmburi, nuci, condimente, brandy și jeleu. Se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate
3 Căni De Glazură De Vanilie
Coacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Date
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți trei tigăi de pâine de 8x4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Crema untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
5
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare. Se amestecă vanilia. Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu impreuna. Amestecați amestecul de făină alternativ cu amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(Keebler)
6
Se toarnă uniform în trei tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
7
Coaceți la 275 grade F (135 grade C) timp de 2-1/4 până la 3 ore sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinilor iese curată.