Maloasa Plăcinte Cu Cireșe

Maloasa Plăcinte Cu Cireșe
Nevoie de o desert fără gluten? Plăcintele cu cireșe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 224 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de extract de migdale, Tort de mâncare înger, umplutură de plăcintă cu cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Maloasa Creier, Oozing-Salată De Creier, și Cookie-Uri De Ochi Care Se Scurg.

Instrucțiuni

1
Combinați umplutura de plăcintă și extrageți într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Întindeți ușor feliile de tort pe o parte cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Așezați o felie de tort cu unt în jos într-un fier de călcat din fontă; se acoperă cu una până la 2 linguri de amestec de umplutură de plăcintă și o a doua felie de tort, cu unt în sus. Închideți fierul de plăcintă; gătiți la grătar sau foc de tabără timp de 4 până la 6 minute sau până când sunt prăjite și încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Presărați plăcinta cu zahăr pudră; repetați cu feliile de tort rămase și amestecul de umplere a plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista