Makeover porumb' n ' fasole verde coace

Makeover porumb' n ' fasole verde coace
Makeover Corn' n ' Green Bean Bake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, porumb, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fasole verde 'n' porumb coace, Makeover Porumb Favorit Coace, și Makeover Monterey Jack Porumb Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Aruncați firimiturile de biscuiți și untul; se presară peste amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 40-45 de minute sau până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista