Makeover final: Pui korma

Makeover final: Pui korma
Ultimate makeover: Chicken korman este o rețetă indiană care servește 4. Acest fel principal are 413 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână Buzdugan măcinat, ceapă, ghimbir rădăcină cm bucată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Makeover final: plăcintă de pui, Ultimul makeover: pui de încoronare, și Schimbarea finală: salată de pui Caesar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie adâncă sau wok. Puneți ceapa, apoi prăjiți la foc mediu-mare timp de aproximativ 12-15 minute, amestecând ocazional, până când o culoare aurie bogată și tigaia este lipicioasă pe fund. În timp ce gătesc, toacă usturoiul și ghimbirul. Faceți o fantă pe lungimea fiecărei păstăi de cardamom suficient de adânc pentru a dezvălui semințele minuscule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți ceapa de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Transferați o treime dintre ele într-un blender mic împreună cu usturoiul, ghimbirul și 2 lingurițe de apă. Whizz împreună pentru a face o pastă care este la fel de netedă pe cât o puteți obține. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți ceapa în tigaie la foc, adăugați uleiul rămas, păstăile de cardamom și bățul de scorțișoară, apoi amestecați câteva minute. Se amestecă puiul, coriandrul măcinat, 1 linguriță de garam masala, Buzdugan și piper negru, apoi se prăjește încă 2 minute. Rezervați 3 linguri de iaurt, apoi începeți încet să adăugați restul, câte 1 lingură, amestecând între fiecare lingură. Când a intrat tot iaurtul, amestecați pasta oniony și amestecați timp de 2-3 minute. Se amestecă 150 ml apă, apoi laptele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, timp de 20 de minute, împrăștiindu-se în ardei iute pentru ultimele 5 minute, moment în care puiul ar trebui să fie foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BuzduganBuzdugan
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam MasalaGaram Masala
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți păstăile de cardamom și scorțișoara. Aromele se înmoaie cu atât mai mult dacă sunt refrigerate peste noapte. Când reîncălziți ușor, stropiți cu puțină apă dacă este necesar pentru a slăbi sosul korma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Sos KormaSos Korma
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Finalizați amestecând coriandrul tocat. Gustați și adăugați puțină sare dacă doriți. Rotiți în iaurtul rezervat. Puneți korma în boluri, împrăștiați câteva migdale peste fiecare porție cu o stropire de garam masala rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți orezul de șofran pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Jules Taylor Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista