Mai Repede Albastru-Panglică Unt De Arahide Torte
Această rețetă face 14 porții cu 890 calorii, 11g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chipsuri de copt cu ciocolată dulce-amăruie de cacao, glazură de brânză cremă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortă Cu Unt De Arahide Cu Panglică Albastră, Tort Cu Unt Cu Panglică Albastră, și Unt De Arahide Panglică Fudge Negrese.
Instrucțiuni
Ungeți și făinați trei 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Combinați amestecul de tort, apa, 1/2 cană unt de arahide, ouă, ulei și vanilie într-un castron mare; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite (tigăile vor avea o umplutură superficială).
Se coace la 350 de minute pentru 17-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Așezați chipsurile de ciocolată într-un castron mare. Aduceți smântâna și zahărul brun la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura; se fierbe timp de 1-2 minute sau până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul de smântână peste ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă untul de arahide rămas până se omogenizează. Se răcește până când amestecul atinge o consistență răspândită.
Răspândiți între straturi.
Frost de sus și părți de tort.
Se ornează cu bomboane tocate și alune. A se păstra la frigider.