Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu

Mahimahi La Grătar Cu Sos De Ardei Roșu
Mahimahi la grătar cu sos de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 167 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ardei prăjiți, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista