Mahimahi ars cu gust de Mango fierbinte și acru

Mahimahi ars cu gust de Mango fierbinte și acru este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 388 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $7.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați chile, zahăr, mango copt ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mahimahi ars cu gust de Mango fierbinte și acru, Prăjituri de Crab cu gust de Mango-Avocado și sos de portocale acru, și Salată de năsturel cu Mahimahi în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 3 pana la 5 minute.
Adăugați chile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați mango, sos de pește, zahăr și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când mango se înmoaie și amestecul este ușor îngroșat, 3 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Transferați gustul într-un castron.
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată la foc moderat până când începe să fumeze, apoi gătiți peștele, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 12 până la 16 minute în total.
Serviți pește acoperit cu gust.
* Disponibil pe piețele asiatice și ethnicgrocer.com (866-438-4642).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa