Macrou Afumat P. M. T. Cu Hrean Si Marar
Macrou afumat P. M. cu hrean și mărar este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 142 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica bagheta, hrean, macrou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macrou afumat pate platou, Cupe de macrou și hrean afumat, și Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați macrou, cremă de brânză, hrean, suc de lămâie și piper negru într-un castron de robot de bucătărie. Procesați până când consistența este ușoară și netedă. (Dacă este prea gros, adăugați suc de lămâie suplimentar.) La frigider până la servire. (Poate fi pregătit cu până la 4 ore în avans.) Chiar înainte de servire, amestecați mărarul tocat.
Pentru a servi, frotiu pe felii de baghetă.
Se presară hrean proaspăt și se ornează cu o crenguță de mărar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.