Macomb ' s Irish Soda Bread

Macomb ' s Irish Soda Bread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați pâinea irlandeză de sodă Macomb. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 419 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sare, smântână, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul, semințele de caras, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu până când amestecul este bine combinat. Într-un alt bol, bateți ouăle cu smântâna. Amestecați ușor amestecul de smântână în amestecul de făină până când aluatul se reunește; se amestecă în stafide. Puneți aluatul în tigaia pregătită cu formă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SmântânăSmântână
StafideStafide
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
BatetiBateti
BolBol
3
Coaceți până când pâinea a crescut și blatul este maro auriu, 40 până la 45 de minute. O scobitoare introdusă în centrul pâinii trebuie să iasă curată. Răciți pâinea în tigaie timp de 10 minute înainte de a încerca să slăbiți părțile laterale ale tigaiei pentru îndepărtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Tăiați în pene și serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista