Macomb ' s Irish Soda Bread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați pâinea irlandeză de sodă Macomb. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 419 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sare, smântână, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul, semințele de caras, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu până când amestecul este bine combinat. Într-un alt bol, bateți ouăle cu smântâna. Amestecați ușor amestecul de smântână în amestecul de făină până când aluatul se reunește; se amestecă în stafide. Puneți aluatul în tigaia pregătită cu formă de primăvară.
Coaceți până când pâinea a crescut și blatul este maro auriu, 40 până la 45 de minute. O scobitoare introdusă în centrul pâinii trebuie să iasă curată. Răciți pâinea în tigaie timp de 10 minute înainte de a încerca să slăbiți părțile laterale ale tigaiei pentru îndepărtare.
Tăiați în pene și serviți cald.