Macaroane și brânză cu carne de vită măcinată, Salsa și ardei iute verde

Macaroane și brânză cu carne de vită măcinată, Salsan și ardei iute verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 63 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cilantro, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, Macaroane și brânză la cuptor cu ardei iute, și Caserola De Vită Măcinată Cu Macaroane Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați rețeta de bază pentru macaroane cremoase și brânză, dar folosiți brânză Jack pepper, nu cheddar.
Încălziți o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita macinata, condimentand usor cu sare si piper, pana cand cea mai mare parte a lichidului se evapora, aproximativ 5 minute. Se amestecă praf de chili, salsa și ardei iute; se fierbe, 2 până la 3 minute.
Adăugați cilantro, apoi amestecați amestecul în macaroane.