Macaroane și brânză clasice de casă

Macaroane și brânză clasice de casă
Macaroanele și brânza clasice de la Homeroom ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 867 calorii, 36g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Macaroane clasice și brânză, Macaroane clasice și brânză, și Macaroane clasice și brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când ajunge la foc mic, apoi opriți focul și setați aside.In o cratiță mare, cu fundul greu, topește untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făina și bateți constant până când amestecul devine maro deschis, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.În timp ce bateți constant, adăugați încet laptele fierbinte în amestecul de făină până când se combină uniform și se omogenizează. (Va deveni foarte gros când adăugați mai întâi laptele, apoi se va subția.) Puneți cratița la foc mediu-mare și, în timp ce bateți constant, gătiți până când sosul se îngroașă și acoperiți spatele unei linguri, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă 1 lingură de sare, se gustă și se adaugă sarea rămasă după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți de pe foc și setați aside.To asamblați: aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați pastele și gătiți până când sunt aproape al dente (chiar pe marginea de a fi subdosate), apoi scurgeți și clătiți cu apă rece; pune deoparte. (Dacă intenționați să acoperiți brânza mac 'n' cu panko și să o coaceți, încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați cratița rezervată de B-chamel la foc mediu și amestecați ambele brânzeturi doar până se topesc și se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați pastele și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pastele sunt încălzite și aburite, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Se servește imediat sau, dacă se coace, se transferă într-un vas de copt de 5 litri, se presară cu panko și se coace până se clocotește și se rumenesc deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista