Macaroane de nucă de cocos alb-negru

Macaroane de nucă de cocos alb-negru
Macaroons de nucă de cocos alb-negru este un fără gluten desert. Această rețetă face 40 de porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, lapte condensat, amestec de biscuiți cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Fund Negru, Jumbo Negru Jos Nucă De Cocos Macaroons, și Macaroane cu var de nucă de cocos cu ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de foi de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Folosind robotul de bucătărie, procesați nuca de cocos până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de nucă de cocos și biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați lapte condensat îndulcit și extract de migdale; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Extract De MigdaleExtract De Migdale
4
Amestecul va fi sfărâmicios. Se amestecă crema de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
5
Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de biscuiți. Folosind 1 lingură de 1/2 lingură, împachetați ferm cu amestec de nucă de cocos și așezați movila pe foaia de prăjituri. Repetați cu nuca de cocos rămasă, așezând movile la o distanță de 2 inci. Apăsați fiecare movilă pentru a aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile încep să se rumenească ușor (nu coaceți prea mult). Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Într-o cratiță antiaderentă de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mediu, amestecând până când ciocolata se topește. Înmuiați fiecare prăjitură răcită pe jumătate în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Așezați pe foaie de hârtie pergament; presărați porțiunea de ciocolată cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Lăsați să stea până când ciocolata se stabilește, aproximativ 1 oră. Depozitați între foi de hârtie pergament într-un recipient bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista