Macaroane de nucă de cocos alb-negru
Macaroons de nucă de cocos alb-negru este un fără gluten desert. Această rețetă face 40 de porții cu 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, lapte condensat, amestec de biscuiți cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Fund Negru, Jumbo Negru Jos Nucă De Cocos Macaroons, și Macaroane cu var de nucă de cocos cu ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de foi de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Folosind robotul de bucătărie, procesați nuca de cocos până la măcinat fin.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de nucă de cocos și biscuiți.
Adăugați lapte condensat îndulcit și extract de migdale; se amestecă bine.
Amestecul va fi sfărâmicios. Se amestecă crema de tartru.
Într-un castron mic, bateți albușurile cu mixerul electric la viteză medie până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de biscuiți. Folosind 1 lingură de 1/2 lingură, împachetați ferm cu amestec de nucă de cocos și așezați movila pe foaia de prăjituri. Repetați cu nuca de cocos rămasă, așezând movile la o distanță de 2 inci. Apăsați fiecare movilă pentru a aplatiza ușor.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile încep să se rumenească ușor (nu coaceți prea mult). Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-o cratiță antiaderentă de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mediu, amestecând până când ciocolata se topește. Înmuiați fiecare prăjitură răcită pe jumătate în ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul.
Așezați pe foaie de hârtie pergament; presărați porțiunea de ciocolată cu nuci.
Lăsați să stea până când ciocolata se stabilește, aproximativ 1 oră. Depozitați între foi de hârtie pergament într-un recipient bine acoperit.