Macaroane Cu Spanac Cu Patru Brânză

Macaroanele cu spanac cu patru brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 641 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de nucșoară măcinată, brânză mascarpone, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Brânză De Macaroane Cu Spanac, și Macaroane Cu Spanac Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului și scurgeți-le. Între timp, topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez la foc mediu; se adaugă usturoiul și se sotează 1 minut.
Adăugați lapte și gătiți până se încălzește bine. Amestecați treptat 1/2 cană parmezan și următoarele 6 ingrediente; bateți până se omogenizează. Se amestecă spanacul.
Adăugați pastele fierte, aruncând pentru a acoperi. Puneți o lingură într-un vas de copt de 13" x 9" ușor uns.
Combinați pesmetul, rămânând 1/2 cană parmezan și 2 linguri de unt topit într-un bol mic.
Presărați pesmet topping peste macaroane.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute sau până la auriu.
Înlocuirea spanacului proaspăt: puteți înlocui un pachet de 10 uncii de spanac proaspăt în loc să folosiți spanac congelat, dacă doriți. Doar spălați spanacul, tăiați tulpinile și tocați grosolan frunzele. Apoi ofiliți frunzele timp de 1 până la 2 minute în apă fierbinte într-o tigaie.