Mac și brânză Musculoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 717 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte, praf de chili, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest curs principal cu Caramel Sărat Brownie Milkshake ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele. Între timp, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și pudra de chili și amestecați până la roșu cărămidă, aproximativ 2 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând, până se rumenesc, 4 minute. Se amestecă 1/2 linguriță de sare.
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 3 litri. Preîncălziți broilerul. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o oală la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați laptele și apa de gătit rezervată, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 2 minute.
Adăugați 2 căni de brânză, pastele fierte și 3/4 linguriță de sare și amestecați până se topește brânza.
Se întinde peste amestecul de vită.
Se amestecă restul de 1/2 cană de brânză și pesmetul; se presară peste amestecul de paste și se fierbe până se rumenesc. Sus cu scallions.
Fotografie de Christopher Testani