Mac și brânză Multigrain
Mac Multigrain și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 902 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pesmet, sare și piper kosher, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, Vegan Mac și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând, până devin aurii, 1 până la 2 minute. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și pătrunjelul (dacă se utilizează).
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Ștergeți cratița și topiți lingura rămasă de unt la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Bateți laptele și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat ușor, 5 până la 7 minute.
Adăugați Cheddar și 1 1/2 linguriță de sare și amestecați până când brânza se topește. Se amestecă macaroanele. Împărțiți între boluri și presărați cu firimiturile de pâine.