Mac și brânză cremoasă la cuptor

Mac și brânză cremoasă la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Creamy Stove-top Mac and Cheese. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 19 g de proteine și 39 g de grăsime fiecare. Pentru 1,19 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână paste cu cochilie, piper, cheddar ascuțit și alte câteva ingrediente, le puteți face. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Creamy Stove-top Mac and Cheese, Best Creamy Stove Top Mac and Cheese și Creamy Stove-Top Mac and Cheese.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-o cratiță mare, la foc mediu, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Sucurile ReţinuteCu Sucurile Reţinute
Echipamente pe care le vei folosi
Paste Cu Coajă Pentru CopiiPaste Cu Coajă Pentru Copii
3
Adăugați ceapa, inclusiv sucurile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
4
Adăugați usturoiul, piperul alb, boia de ardei, sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust. Gătiți câteva minute pentru a lăsa aromele să înflorească, apoi amestecați încet smântâna groasă. Aduceți la fiert, amestecând din când în când, și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Baby Shell, Fierte Al DentePaste Baby Shell, Fierte Al Dente
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Adăugați brânzeturile și amestecați până se topesc, apoi luați de pe foc. Se amestecă pastele și se amestecă până se omogenizează bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6
Transferați într-un bol de servire și serviți cald, ornat cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista