Lămâie-Piper Fettuccine
Lemon-Pepper Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gălbenuș de ou, sare kosher, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine Cu Piper De Lămâie, Asparagus Fettuccine cu lămâie și piper, și
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fettuccina și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/2 cană apă de gătit.
Între timp, topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați șotul și un vârf de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt ușor aurii, aproximativ 3 minute.
Bateți smântâna, gălbenușul de ou și coaja de lămâie într-un bol. Reduceți focul la minim și adăugați amestecul de cremă și brânză în tigaie. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa usor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și 2 până la 3 lingurițe de piper.
Adăugați pastele în tigaie și aruncați, adăugând suficientă apă de gătit rezervată pentru a slăbi sosul. Împărțiți între boluri și garnisiți cu mai mult pecorino.
Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.
Fotografie de Antinos Achilleos