Luscious Layer Baruri

Luscious Layer Baruri
Luscious Layer Bars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Strat Delicios Fără Gluten, Tort Delicios De Dovleac Cu Patru Straturi, și Tort Delicios Cu Strat De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei folosind degetele înfăinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu chipsuri de butterscotch, chipsuri de ciocolată, nucă de cocos și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
5
Stropiți uniform cu lapte condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista