Tartă Cu Bezea De Var Cheie

Tartă Cu Bezea De Var Cheie
Această rețetă face 8 porții cu 292 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Dacă 69 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta de bezea cu var cheie ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie obișnuit, făină nealbită pentru toate scopurile, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Bezea De Tei, Tarta Cu Bezea De Tei, și Tarta Cu Bezea De Tei.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, gălbenușurile,zahărul, sucul de lămâie, sucul de lămâie și sarea grosieră încastron metalic mediu. Puneți vasul peste mediucratiță cu apă clocotită (nu permiteți ca fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Batețiîn mod constant până când cașul se îngroașă ușor șitermometrul de citire instant introdus în cașgistrele 140 de metri cubi F timp de 3 minute, 5 până la 6 minutetotal (nu lăsați să fiarbă).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Scoateți castronulde peste apă. Bateți treptat untul în caș câteva cuburi la un moment dat până se omogenizează,permițând cuburilor de unt să se topească înainte de a adăuga mai mult. Se strecoară cașul prin set de sită finăpeste castron mic. Apăsați direct folia de plasticla suprafața cașului și a răcirii overnight.DO înainte: cașul de var se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De VarCaș De Var
UntUnt
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
SitaSita
BatetiBateti
BolBol
1
Folosind mixerul electric, bateți untul, crema de brânză și zahărul în castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați făină și sare șibate doar până se amestecă. Adunați aluatul întoball; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic șise răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți aluatulpe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 11 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Transferați în tigaie de 9 inchicu fund detașabil. Apăsați aluatul pe laturile de jos și în sus ale tigaiei. Trim doughoverhang la 1/2 inch,apoi ori consola în, formând laturi dublu-gros se extinde 1/4inch deasupra laturilor pan. Pierce crusta peste totcu furculiță. Înghețați crusta 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Crusta de linie cu folie; umpleți cu uscatfasole sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea.Continuați să coaceți până când crusta este aurie șifierte, cu aproximativ 20 de minute mai mult.Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Întindeți cașul uniform în crusta coaptă. Frigîn timp ce face bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1
Folosind mixer electric, batețialbușuri de ou într-un castron mare la viteză mediepână la spumă. Creșteți viteza la mediu-mareși bateți până se formează vârfuri moi.Adăugați treptat zahăr și zahăr pudră 1 lingură la un moment dat; bateți până când bezea este foarte groasă și lucioasă, aproximativ 5 minute. Vanilie Beatin și sare kosher grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Lingurați bezea în păpuși deasupra cașului,apoi întindeți și învârtiți decorativ cucuțit de masă. Folosind lanterna de bucătărie, brownmeringue în pete, creând vârfuri și văi albe și aurii. Se răcește descoperitcu cel puțin 1 oră înainte de servire. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Scoateți părțile laterale din tava de tartă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Așezați platoul tarton și serviți.
5
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista