Această rețetă face 8 porții cu 292 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Dacă 69 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tarta de bezea cu var cheie ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie obișnuit, făină nealbită pentru toate scopurile, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Bezea De Tei, Tarta Cu Bezea De Tei, și Tarta Cu Bezea De Tei.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle, gălbenușurile,zahărul, sucul de lămâie, sucul de lămâie și sarea grosieră încastron metalic mediu. Puneți vasul peste mediucratiță cu apă clocotită (nu permiteți ca fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Suc De Lămâie
Suc De Lămâie
Zahăr
Apă
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Batețiîn mod constant până când cașul se îngroașă ușor șitermometrul de citire instant introdus în cașgistrele 140 de metri cubi F timp de 3 minute, 5 până la 6 minutetotal (nu lăsați să fiarbă).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
3
Scoateți castronulde peste apă. Bateți treptat untul în caș câteva cuburi la un moment dat până se omogenizează,permițând cuburilor de unt să se topească înainte de a adăuga mai mult. Se strecoară cașul prin set de sită finăpeste castron mic. Apăsați direct folia de plasticla suprafața cașului și a răcirii overnight.DO înainte: cașul de var se poate face cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Var
Unt
Apă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sita
Bateti
Bol
1
Folosind mixerul electric, bateți untul, crema de brânză și zahărul în castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați făină și sare șibate doar până se amestecă. Adunați aluatul întoball; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic șise răcește cel puțin 1 oră. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Păstrați la rece. Se înmoaie ușor latemperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți aluatulpe suprafața de lucru ușor făinată până la o rundă de 11 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
5
Transferați în tigaie de 9 inchicu fund detașabil. Apăsați aluatul pe laturile de jos și în sus ale tigaiei. Trim doughoverhang la 1/2 inch,apoi ori consola în, formând laturi dublu-gros se extinde 1/4inch deasupra laturilor pan. Pierce crusta peste totcu furculiță. Înghețați crusta 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Crusta de linie cu folie; umpleți cu uscatfasole sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți până când crusta este setată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și fasolea.Continuați să coaceți până când crusta este aurie șifierte, cu aproximativ 20 de minute mai mult.Se răcește crusta complet în tigaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Întindeți cașul uniform în crusta coaptă. Frigîn timp ce face bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
1
Folosind mixer electric, batețialbușuri de ou într-un castron mare la viteză mediepână la spumă. Creșteți viteza la mediu-mareși bateți până se formează vârfuri moi.Adăugați treptat zahăr și zahăr pudră 1 lingură la un moment dat; bateți până când bezea este foarte groasă și lucioasă, aproximativ 5 minute. Vanilie Beatin și sare kosher grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Zahăr Pudră
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Lingurați bezea în păpuși deasupra cașului,apoi întindeți și învârtiți decorativ cucuțit de masă. Folosind lanterna de bucătărie, brownmeringue în pete, creând vârfuri și văi albe și aurii. Se răcește descoperitcu cel puțin 1 oră înainte de servire. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.