Bucătărie lovit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 840 calorii, 45g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 168 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chiles de arbol, ou, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți tigaia sote la foc mediu timp de 1 minut. Se toarnă în restul de linguri de unt, iar când se spumează, se adaugă șalotele și restul de 1 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se sotează aproximativ 2 minute, până când șalotele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați restul de 1/2 cană vermut și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Bateți muștarul, oul, tarhonul tocat și un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a-l aduce la temperatura camerei. Aruncați condimentele și uscați puiul cu prosoape de hârtie. După 15 minute, condimentați bine coapsele pe ambele părți cu sare și piper.Puneți aceeași tigaie la foc mare timp de aproximativ 2 minute. Rotiți uleiul de măsline și așteptați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Sezonul Goya
Fripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați coapsele de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți 8 până la 10 minute, până când pielea devine maro auriu intens. Întoarceți coapsele și gătiți un minut sau două pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați puiul pe prazul fiert. Opriți focul și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Adăugați bulionul de pui în tigaie și răzuiți cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile crocante lipite de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se toarnă bulionul de pui peste prazul fiert.Aruncați coapsele de pui în castron cu amestecul de muștar, strângându-le complet, apoi rearanjați-le peste prazul fiert. Puneți orice amestec de muștar rămas peste coapsele de pui. Acoperiți fiecare coapsă cu pesmet, bătând cu mâinile pentru a vă asigura că se acoperă frumos. (Vrei o mulțime de amestec de muștar și o mulțime de pesmet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
11
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când puiul este doar gătit. Pentru a verifica coacerea, tăiați carnea lângă os cu un cuțit de tăiat; când sunt gata, sucurile de la pui vor curge limpezi.Întoarceți cuptorul până la 246° și gătiți coapsele de pui încă 10 minute, până când pesmetul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se servește în vasul de copt sau se transferă într-un platou cald mare.Praz Fiert
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
13
Adaptat din Cina de duminică la Lucques
14
Le puteți asocia cu vasul de pui de mai sus, dar serios, dacă această rețetă pare prea descurajantă, cel puțin promiteți că le veți face singure. Cu un ou fiert tare sau moale, o vinaigretă de muștar, o salată ascuțită și pâine crustă, veți avea cea mai bună masă vreodată. Și acest fel de mâncare se reîncălzește grozav am făcut de fapt această parte cu o zi sau două în avans.6 praz mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
15
Aproximativ 3/4 cană ulei de măsline extravirgin (deși întotdeauna mă zgârcesc și folosesc mai puțin)1 cană eșalotă feliată1 lingură frunze de cimbru1 / 2 cană vin alb uscat1 1/2 până la 2 căni de pui sau legume sau apă sare kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
17
Îndepărtați orice straturi exterioare învinețite din Praz. Tăiați rădăcinile, lăsând capătul rădăcinii intact. Tăiați vârfurile prazului pe diagonală, lăsând 2 centimetri din partea verde atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
18
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și scufundați-l într-un castron mare cu apă rece pentru a le curăța. Agitați bine prazul pentru a disloca murdăria blocată în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Zahăr Roșu Grosier
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
19
Lăsați-i să stea câteva minute, pentru a permite ca orice nisip din interiorul straturilor să cadă pe fundul vasului. Repetați procesul până când apa este curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
20
Așezați prazul, tăiat cu fața în jos, pe un prosop și uscați-l complet.Întoarceți prazul astfel încât părțile tăiate să fie orientate în sus și condimentați cu 2 lingurițe de sare și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
21
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
22
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline și se așteaptă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
23
Așezați prazul în tigaie, tăiat cu fața în jos, având grijă să nu-i înghesuiți. (probabil că va trebui să le sotati în loturi sau în două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
24
Adăugați mai mult ulei de măsline în tigaie, după cum este necesar, pentru fiecare lot.) Căutați-le 4 până la 5 minute, până se rumenesc. Condimentați spatele prazului cu sare și piper și întoarceți-le pentru a găti încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
25
Transferați-le într-un vas mare gratinat, căptușindu-le, tăiați părțile laterale în sus. (Alegeți un vas de copt sau un vas gratinat care poate merge de la cuptor la masă și care să găzduiască toate prazul și coapsele de pui sau folosiți două feluri de mâncare mai mici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
26
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
27
Adăugați șalotele, cimbru, 1/4 linguriță sare și un vârf de piper. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand ceapa abia incepe sa se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
28
Adăugați vinul alb și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
29
Adăugați 1 1/2 căni de stoc și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
30
Se toarnă lichidul peste praz. Stocul nu ar trebui să le acopere destul; adăugați mai mult stoc dacă este necesar.Se fierbe la cuptor 30 de minute, până când prazul este fraged când este străpuns. (Acest lucru durează întotdeauna mai mult în cuptorul meu, dar este mai puțin de îngrijorat dacă le veți acoperi cu puiul, caz în care vor avea mult timp suplimentar de coacere.) Vezi mai multe: pui, praz, fotografie, primăvară
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
31
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 119 Comentarii