lovit bucătărie

lovit bucătărie
Bucătărie lovit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 840 calorii, 45g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 168 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chiles de arbol, ou, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tigaia sote la foc mediu timp de 1 minut. Se toarnă în restul de linguri de unt, iar când se spumează, se adaugă șalotele și restul de 1 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează aproximativ 2 minute, până când șalotele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați restul de 1/2 cană vermut și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți muștarul, oul, tarhonul tocat și un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a-l aduce la temperatura camerei. Aruncați condimentele și uscați puiul cu prosoape de hârtie. După 15 minute, condimentați bine coapsele pe ambele părți cu sare și piper.Puneți aceeași tigaie la foc mare timp de aproximativ 2 minute. Rotiți uleiul de măsline și așteptați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați coapsele de pui în tigaie, cu pielea în jos și gătiți 8 până la 10 minute, până când pielea devine maro auriu intens. Întoarceți coapsele și gătiți un minut sau două pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați puiul pe prazul fiert. Opriți focul și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Adăugați bulionul de pui în tigaie și răzuiți cu o lingură de lemn pentru a elibera bucățile crocante lipite de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă bulionul de pui peste prazul fiert.Aruncați coapsele de pui în castron cu amestecul de muștar, strângându-le complet, apoi rearanjați-le peste prazul fiert. Puneți orice amestec de muștar rămas peste coapsele de pui. Acoperiți fiecare coapsă cu pesmet, bătând cu mâinile pentru a vă asigura că se acoperă frumos. (Vrei o mulțime de amestec de muștar și o mulțime de pesmet.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți aproximativ 40 de minute, până când puiul este doar gătit. Pentru a verifica coacerea, tăiați carnea lângă os cu un cuțit de tăiat; când sunt gata, sucurile de la pui vor curge limpezi.Întoarceți cuptorul până la 246° și gătiți coapsele de pui încă 10 minute, până când pesmetul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Se servește în vasul de copt sau se transferă într-un platou cald mare.Praz Fiert
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
13
Adaptat din Cina de duminică la Lucques
14
Le puteți asocia cu vasul de pui de mai sus, dar serios, dacă această rețetă pare prea descurajantă, cel puțin promiteți că le veți face singure. Cu un ou fiert tare sau moale, o vinaigretă de muștar, o salată ascuțită și pâine crustă, veți avea cea mai bună masă vreodată. Și acest fel de mâncare se reîncălzește grozav am făcut de fapt această parte cu o zi sau două în avans.6 praz mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
15
Aproximativ 3/4 cană ulei de măsline extravirgin (deși întotdeauna mă zgârcesc și folosesc mai puțin)1 cană eșalotă feliată1 lingură frunze de cimbru1 / 2 cană vin alb uscat1 1/2 până la 2 căni de pui sau legume sau apă sare kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Îndepărtați orice straturi exterioare învinețite din Praz. Tăiați rădăcinile, lăsând capătul rădăcinii intact. Tăiați vârfurile prazului pe diagonală, lăsând 2 centimetri din partea verde atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
18
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și scufundați-l într-un castron mare cu apă rece pentru a le curăța. Agitați bine prazul pentru a disloca murdăria blocată în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Lăsați-i să stea câteva minute, pentru a permite ca orice nisip din interiorul straturilor să cadă pe fundul vasului. Repetați procesul până când apa este curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Așezați prazul, tăiat cu fața în jos, pe un prosop și uscați-l complet.Întoarceți prazul astfel încât părțile tăiate să fie orientate în sus și condimentați cu 2 lingurițe de sare și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
21
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
22
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline și se așteaptă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
23
Așezați prazul în tigaie, tăiat cu fața în jos, având grijă să nu-i înghesuiți. (probabil că va trebui să le sotati în loturi sau în două tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
24
Adăugați mai mult ulei de măsline în tigaie, după cum este necesar, pentru fiecare lot.) Căutați-le 4 până la 5 minute, până se rumenesc. Condimentați spatele prazului cu sare și piper și întoarceți-le pentru a găti încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
25
Transferați-le într-un vas mare gratinat, căptușindu-le, tăiați părțile laterale în sus. (Alegeți un vas de copt sau un vas gratinat care poate merge de la cuptor la masă și care să găzduiască toate prazul și coapsele de pui sau folosiți două feluri de mâncare mai mici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline în tigaie și se încălzește la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
27
Adăugați șalotele, cimbru, 1/4 linguriță sare și un vârf de piper. Gatiti aproximativ 5 minute, pana cand ceapa abia incepe sa se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28
Adăugați vinul alb și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
29
Adăugați 1 1/2 căni de stoc și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
30
Se toarnă lichidul peste praz. Stocul nu ar trebui să le acopere destul; adăugați mai mult stoc dacă este necesar.Se fierbe la cuptor 30 de minute, până când prazul este fraged când este străpuns. (Acest lucru durează întotdeauna mai mult în cuptorul meu, dar este mai puțin de îngrijorat dacă le veți acoperi cu puiul, caz în care vor avea mult timp suplimentar de coacere.) Vezi mai multe: pui, praz, fotografie, primăvară
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
31
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 119 Comentarii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista