Loukoumades cu sos de miere-portocale
Loukoumades cu sos de miere-portocale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 155 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Loukoumades (Găluște Grecești Cu Miere), Sos De Afine Cu Miere Și Portocală, și Pui cu sos de miere-portocale.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1 1/4 căni de apă caldă în vasul unui mixer cu suport.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1 linguriță de coajă de portocală, sare și ou, bătând la viteză medie cu atașamentul paletei. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cu mixerul la viteză mică, adăugați făină câte 1 cană, amestecând până când începe să se formeze un aluat spongios și moale (aluatul va fi foarte moale și umed). Acoperiți vasul cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Fixați un termometru de bucătărie sau bomboane pe partea laterală a unei cratițe mari și grele.
Adăugați 5 căni de ulei în tigaie; încălziți uleiul la foc mediu-mare până când termometrul înregistrează 37
Reduceți căldura la mediu, verificând frecvent pentru a menține temperatura uleiului. Puneți cu grijă 4 porții de aluat (1 lingură) în ulei fierbinte; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați aluatul prăjit cu o lingură pliată; scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Combinați 1 linguriță de coajă rămasă, suc de portocale, 1 cană de miere și scorțișoară într-o cratiță medie la foc mic, amestecând ocazional până când mierea se dizolvă. Păstrați cald.
Serviți sosul cu loukoumades.
Notă de vin: un vin de desert îndrăzneț și onctuos este meciul pentru aceste prăjituri, iar această ofertă din California, Herzog 2007 Late Harvest Riesling (20 USD), umple factura. Dulce, dar nu stânjenitor, are suficient acid pentru a ajuta la uniformizarea aromelor bogate ale loukoumades. Notele sale concentrate de fructe sunt o potrivire excelentă pentru siropul de miere însoțitor cu nuanțe de citrice. --Adeena Sussman