Lituaniană Kugelis
Nevoie de o garnitură fără gluten? Kugelis lituanian ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 453 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cartofi roșii, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Încercați Kugelis, și Chifle Cu Slănină Lituaniană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați slănina într-un cuptor olandez setat la foc mediu, acoperiți și gătiți până când slănina s-a înmuiat și a început să elibereze grăsimea. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și translucid.
Scoateți capacul și continuați să gătiți și să amestecați până când amestecul se caramelizează și devine un maro adânc, auriu.
Se ia de pe foc și se amestecă untul pentru a se topi.
Se amestecă cartofii mărunțiți în amestecul de ceapă, apoi se amestecă laptele evaporat și ouăle până se combină bine.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, sau până devin aurii deasupra.
Scoateți și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a tăia în pătrate de 3x3 inci.