Lituaniană Kugelis

Lituaniană Kugelis
Nevoie de o garnitură fără gluten? Kugelis lituanian ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 453 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți cartofi roșii, unt, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Încercați Kugelis, și Chifle Cu Slănină Lituaniană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați slănina într-un cuptor olandez setat la foc mediu, acoperiți și gătiți până când slănina s-a înmuiat și a început să elibereze grăsimea. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scoateți capacul și continuați să gătiți și să amestecați până când amestecul se caramelizează și devine un maro adânc, auriu.
4
Se ia de pe foc și se amestecă untul pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Se amestecă cartofii mărunțiți în amestecul de ceapă, apoi se amestecă laptele evaporat și ouăle până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, sau până devin aurii deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți și lăsați să stea timp de 10 minute înainte de a tăia în pătrate de 3x3 inci.
9
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista