Linguini cu legume prăjite și chiftele de pui cu busuioc de roșii

Linguini cu legume prăjite și chiftele de pui cu busuioc de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de busuioc, chiftele de pui cu roșii și busuioc al fresco și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chiftele prăjite cu usturoi și Mozzarella cu roșii-busuioc Marinara, Roșii prăjite și chili calamari linguini, și Paillards de pui cu roșii, busuioc și gust de porumb prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Aruncați roșiile cherry, sparanghelul, ceapa și usturoiul cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 linguriță de piper negru, întindeți pe tava și prăjiți timp de 10 - 12 minute. Se amestecă la jumătate, se prăjește până se rumenesc frumos.
Între timp, gătiți linguini conform instrucțiunilor pachetului și rezervați 3/4 cană din lichidul pentru paste.
Scurgeți pastele și rezervați, păstrând cald.
Pregătiți o tigaie mare de sote cu spray de gătit și chiftele de pui cu busuioc de roșii al fresco la foc mediu timp de 4 - 5 minute.
Adăugați pastele fierte, legumele prăjite și aruncați împreună.
Reduceți focul la mediu, adăugați uleiul de măsline rămas, busuiocul, parmezanul, sarea, 1/2 linguriță de piper negru, 1/2 cană de apă pentru paste (adăugați 1/4 cană rămasă dacă este necesar), aruncați bine.
Serviți imediat cu pâine italiană crustă.