Linguine picant cu scoici și midii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Midii și scoici cu bulion picant de roșii, Linguină Picantă Cu Rețetă De Scoici, și Franceză într-o clipă: scoici și midii picante în stil Marsilia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Paste: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Scurgeți și transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați untul și pătrunjelul și aruncați până se acoperă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Sos: într-o tigaie mare sau o cratiță, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se adaugă șalotele și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocată
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde până când este aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9
Adăugați vinul și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă bulionul, fulgii de ardei roșu, scoicile și midiile. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și gătiți până când toate crustaceele s-au deschis, aproximativ 5 până la 8 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crustacee
Cutie De Spaghete Uscate
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Folosind clești, scoateți crustaceele din tigaie și rezervați. Condimentează lichidul de gătit cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se toarnă lichidul de gătit crustacee peste paste și se aruncă bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați crustaceele rezervate deasupra pastelor și serviți.