Linguine cu sos de scoici roșii

Linguine cu sos de scoici roșii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Linguine cu sos de scoici roșii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 38 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 1 g de grăsimi și un total de 407 calorii. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de oțet de vin roșu, piper, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 9 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Linguine cu sos de scoici roșii, Linguine cu sos de scoici roșii și Linguine cu sos de scoici roșii.

Instrucțiuni

1
Încinge scoicile, usturoiul, oregano, ardeiul roșu, oțetul și sosul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti 5 minute sau pana cand scoicile sunt fierbinti. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați linguine și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista