Linguine cu scoici

Linguine cu scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Linguine cu scoici. O porție conține 214 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici pentru bebeluși, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Linguine Con Le Vongole / Linguine Cu Scoici, și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
4
Scurgeți scoicile, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
SucSuc
5
Adăugați suc rezervat, vin și bulion în tigaie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-mare și gătiți 5 minute. Se amestecă scoici; gatiti 1 minut. Se amestecă pătrunjelul. Aruncați cu paste fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
ScoiciScoici
SucSuc
PastePaste
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista