Linguine cu pui și legume într-un sos de smântână necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 527 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți paste linguine, smântână grea, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Pui, Penne și legume într-un sos de cremă de usturoi, Linguine în sos de cremă de lămâie, și Linguine în sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați praful de usturoi, condimentele de pasăre, ardeiul cayenne, pudra de ceapă și 1/8 linguriță de piper într-un agitator de sare gol. Presărați ușor amestecul de condimente peste pieptul de pui. Rezervați amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Piept De Pui
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Praf De Ceapă
Piper
Sare
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați pieptul de pui în tigaie și gătiți, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se toarnă vinul alb și se reduce focul la mediu. Continuați să gătiți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Puneți puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
În timp ce puiul gătește, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați linguina și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pui întreg
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați broccoli și gătiți timp de 1 minut, apoi picurați dovlecelul. Gatiti descoperit pana cand doar licitație, aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
10
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce legumele sunt reci, se scurge bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
11
Amestecați ciupercile în aceeași tigaie folosită pentru a găti puiul la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile sunt fragede, 3-5 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se toarnă smântâna grea în tigaie și se aduce la foc mic, răzuind orice bucăți maronii de pe fundul tigaiei. Se amestecă parmezanul, fulgii de ardei roșu și amestecul de condimente rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Parmezan
Amestec De Condimente
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați legumele fierte și linguine;arunca. Condimentează cu sare și piper după gust.