Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez

Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez
Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.42 pe portie. O porție conține 728 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, bulion de pui, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine cu scoici și creveți în sos de Curry verde Thailandez, Curry verde thailandez cu creveți, scoici și Kale, și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut Chile și părți albe de scallions, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Pat scoici și creveți se usucă separat și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
SareSare
4
Încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți scoicile până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte (scoicile vor fi aproape fierte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați scoicile într-un castron cu lingura cu fante și creveții saut în aceeași tigaie, amestecând ocazional, până aproape fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
6
Adăugați creveți la scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
7
Adăugați lapte de cocos, pastă de curry, bulion, zahăr brun, sos de pește și suc de lămâie în tigaie, apoi fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Zahăr BrunZahăr Brun
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, gătiți linguina într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente, apoi scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Se amestecă scoici și creveți cu orice lichid în castron în sos în tigaie și se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când scoicile și creveții sunt doar gătite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
10
Transferați fructele de mare într-un castron curat cu lingura cu fante și adăugați linguine și coriandru la sos în tigaie, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Fructe De MareFructe De Mare
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
11
Împărțiți pastele și sosul în 4 boluri. Se acoperă cu fructe de mare și se presară cu verdeață de scallion și amestec de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Fructe De MareFructe De Mare
Ardei IuteArdei Iute
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista