Limonadă De Castraveți Thailandezi

Limonadă De Castraveți Thailandezi
Thai castravete limonada ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 276 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Un amestec de apă, gheață, suc de castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Castravete-limonadă Chiller, Limonadă Proaspătă De Castraveți, și Cocktail De Limonadă Cu Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Sirop simplu infuzat: într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, apa, coriandrul, menta, busuiocul și lămâia zdrobită. Aduceți încet la foc mic și gătiți până când zahărul este dizolvat. Scoateți focul și lăsați ierburile să se absoarbă până când lichidul este rece. Se strecoară într-un pahar sau într-un bol și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Elixirul GElixirul G
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Adăugați castravetele într-un blender cu 2 căni de apă. Se amestecă la înălțime până se lichefiază complet, apoi se toarnă printr-o strecurătoare fină și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Adăugați ingredientele băuturii la fiecare pahar de halbă umplut cu gheață. Amestecați și garnisiți fiecare pahar cu un băț de castraveți și o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.
DificultateNormal
Gata În29 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista