Limonada de lavandă a lui Lynda Dowling
Limonada de lavandă a lui Lynda Dowling este o fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 143 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cuburi de gheață, linguri de flori de lavandă dezbrăcate din tulpini, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Limonadă De Lavandă, Limonadă De Lavandă, și Limonadă De Lavandă.
Instrucțiuni
Combinați zahărul cu 2 1/2 căni de apă într-o tigaie medie. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Adăugați florile de lavandă în apa cu zahăr, acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute (și până la câteva ore).
Se amestecă amestecul și se aruncă lavanda.
Se toarnă infuzia într-un ulcior de sticlă.
Adăugați suc de lămâie și alte 2 1/2 căni de apă. Amestecați bine și urmăriți limonada schimbând culoarea.
Se toarnă în pahare înalte pe jumătate umplute cu gheață sau se dă la frigider până este gata de utilizare.
Garnisiți limonada cu crenguțe proaspete de lavandă.