Lime Mahi-mahi

Var Mahi-mahi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $26.43 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 127g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 895 calorii. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare includ Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa, Tacos Mahi Mahi moale cu pansament de ghimbir-var, și Chipotle Mahi Mahi Burrito Bowls cu nucă de cocos Cilantro Lime Rice + picant Strawberry-Mango Salsa.
Instrucțiuni
Combinați vinul, ceapa verde, usturoiul, sucul, zahărul brun și sarea.Aduceți amestecul la fierbere, apoi fierbeți timp de 5 minute.Marinati fripturile timp de 60 de minute.Fripturi la grătar sau la grătar, periat cu marinată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.