Lima Bean Bake
Nevoie de un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre? Coacerea cu fasole Lima ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți carne de vită măcinată, sos de roșii, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Copt Consistent De Fasole Lima, Cum se gătește: Sigarillas( fasole înaripată), patani (fasole lima) și dovlecei în lapte de cocos, și Hummus De Fasole Lima.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea lima conform indicatiilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană lichid; puneți fasolea și lichidul deoparte. Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați sos de roșii, zahăr brun, sare, condimente de pasăre și lichid de fasole rezervat.
Așezați fasolea într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestec de roșii.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până la bule. Se amestecă înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.