Lemon Blacken Grouper

Lemon Blacken Grouper
Lemon Blacken Grouper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 268 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână grouper, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare sunt Lemon Blacken Grouper, Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, și Grouper cu sos de cremă de lămâie-busuioc.

Instrucțiuni

1
În tigaie mare se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sare de usturoi și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
3
Lăsați acest lucru să gătească la foc mediu timp de 1 minut, apoi adăugați grouper sau orice pește doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrouperGrouper
PeștePește
4
Lăsați peștele să gătească până la aproximativ 3/4 din modul făcut, apoi puneți puțin unt deasupra peștelui și adăugați condimente înnegrite. Când peștele este gata, puneți-l pe o farfurie și mutați-l în lateral și păstrați-l cald.Se amestecă sucul de lămâie în picăturile de tigaie. Dacă aveți nevoie de puțin mai mult unt și usturoi, puneți câteva în tigaie. Apoi adăugați ceapă verde și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment înnegritCondiment înnegrit
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Lăsați să gătească până când ceapa verde și ciupercile se înmoaie cu suc de lămâie sau până se termină.Gustă ciuperca și dacă te face să faci o față acră, atunci știi că s-a terminat. Dacă nu, adăugați puțin mai mult suc de lămâie.Lingură peste pește și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista