Lemon Bar Cheesecake
Lemon Bar Cheesecake necesită în jur 22 de ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 645 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr pudră, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Lemon Cheesecake – Un Alt Cel Mai Bun, Într-Adevăr, Cheesecake Cu Lămâie, și Lămâie Cheesecake Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau doar până se amestecă.
Adăugați unt și pulsați de 5 sau 6 ori sau până se sfărâmă.
Bateți gălbenușurile de ou și 1 lingură. apă rece ca gheața într-un castron mic; adăugați la amestecul de unt și procesați până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, adăugând până la 1 lingură. apă rece cu gheață rămasă, 1 linguriță. la un moment dat, dacă este necesar. Formați aluatul într-un disc; înfășurați în folie de plastic. Se răcește 4 până la 24 de ore.
Rulați aluatul într-un cerc de 14 inci pe o suprafață ușor făinată. Puneți aluatul într-o tigaie cu arc întunecat de 9 inci ușor unsă, apăsând ușor pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei; tăiați și aruncați excesul de aluat. Se răcește 30 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 32
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric 3 minute sau până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Se toarnă două treimi din aluatul de cheesecake (aproximativ 4 căni) în crusta pregătită; dollop 1 cană de caș de lămâie peste aluat în tigaie și se învârte ușor cu un cuțit. Lingura rămasă aluat în tigaie.
Coaceți la 325 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau doar până când centrul este setat. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să stea în cuptor, cu ușa închisă, 15 minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei. (Nu îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.) Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră). Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei și transferați cheesecake-ul într-un platou de servire. Lingura rămasă 1 cană de coajă de lămâie peste cheesecake și, dacă se dorește, se acoperă cu felii de lămâie confiate.