Legume la grătar cu ceapă-busuioc

Legumele la grătar cu ceapă și busuioc necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,23 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 179 de calorii. Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și cumpărați morcovi pentru copii, amestec de supă de ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 48%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: scoici de golf cu unt la grătar cu legume de vară, Kielbasa la grătar, pizza cu ceapă caramelizată și busuioc și Salată de quinoa neagră cu legume la grătar, busuioc, fetan și nuci de pin.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Aruncă pentru a acoperi.
Puneți pe o folie dublă de grosime (aproximativ 28 in. x 18 in.). Se punctează cu unt. Îndoiți folia în jurul amestecului de legume și sigilați bine.
Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi, întorcându-se o dată.