Legumele de toamnă prăjite la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 254 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 12 și costă 87 cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rozmarin, cartofi roșii, sare grosieră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă Cu Linte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți toate legumele (inclusiv usturoiul), cu excepția cartofilor dulci, într-un castron foarte mare (sau două mari); puneți cartofii dulci într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Legume
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Stropiți bolurile generos cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Aruncați ușor cu mâinile pentru a acoperi; apoi întindeți jumătate din legumele amestecate pe două foi mari de copt. Rupeți 3 crenguțe de rozmarin și presărați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Rozmarin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Legume prăjite 15 minute. Amestecați ușor cu o spatulă metalică dacă se lipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați jumătate din cartofii dulci în tigăi. Continuați prăjirea, amestecând legumele la fiecare 15 minute, dacă este necesar și schimbând pozițiile tigăilor pentru a asigura o rumenire uniformă, până când legumele sunt rumenite și fragede, 40 de minute până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Legume
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Repetați cu jumătatea rămasă de legume amestecate, cartofi dulci și 2 1/2 crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Mixte
Cartofi Dulci
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă legumele pe un platou de servire și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
8
Se ornează cu crenguța rămasă de rozmarin și se servește cald sau la temperatura camerei.