Legume de primăvară Bagna Cauda ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ridichi, suc de lămâie, hamsii plate ambalate în ulei și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați hamsiile, usturoiul și uleiul. Se fierbe la foc moderat până când usturoiul este foarte moale, dar nu colorat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați amestecul într-un blender și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați untul și sucul de lămâie și piureul până când bagna cauda este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna Cauda
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi Proaspete
4
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați sparanghelul pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați fasolea decojită în apa clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Se scurge și se lasă să se răcească sub apă curentă rece. Se usucă; dacă folosiți favas, îndepărtați cojile exterioare dure ale fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Movilă năsturelul pe un platou mare. Aranjați feniculul, ridichile, morcovii, ouăle, sparanghelul și fasolea deasupra în grămezi separate și stropiți cu o parte din bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna Cauda
Fasole Fava
Nu Dintr-o Grădină Locală
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cum Ar Fi M&M's
9
Se toarnă restul de bagna cauda într-un castron mic și se servește cu platoul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna Cauda
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat