Legume Coapte Cu Cartofi
Legumele coapte cu cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 314 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, amestec de parmezan, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 17 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Legume Coapte Cu Cartofi, Scampi De Pui Pane Cu Legume, și Pateu de porc "pâine" Paleo cu sos de țară Paleo și legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 40
Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu. Pulverizați folia cu spray de gătit antiaderent. Bateți ușor produsul din ou într-un castron mic.
Se amestecă mugurii de cartofi, brânza, praful de usturoi și margarina într-un castron mic separat până cândcrumbly. Înmuiați legumele în produs din ouă; se acoperă cu amestec de cartofi.
Așezați bucăți de legume la o distanță de 1 inch pe tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când acoperirea este maro aurie și legumele sunt fragede.
Se serveste cu Ranch Dressing dip, dacă se dorește.