Legume Coapte Cu Cartofi
Legumele coapte cu cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 169 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de amestec de brânză parmezană, produs din ouă, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Scampi De Pui Pane Cu Legume, Pateu de porc "pâine" Paleo cu sos de țară Paleo și legume prăjite, și Cod Pâine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400. Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu folie de aluminiu. Pulverizați folia cu spray de gătit antiaderent. Bateți ușor produsul din ou într-un castron mic.
Se amestecă mugurii de cartofi, brânza, praful de usturoi și margarina într-un castron mic separat până cândcrumbly. Înmuiați legumele în produs din ouă; se acoperă cu amestec de cartofi.
Așezați bucăți de legume la o distanță de 1 inch pe tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când acoperirea este maro aurie și legumele sunt fragede.
Se serveste cu Ranch Dressing dip, dacă se dorește.