Latkes rapide de cartofi și morcovi
Cartofi rapid și Latkes morcov ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Latkes rapide de cartofi și morcovi, Latkes De Cartofi De Morcov, și Latkes de morcovi și cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de 1/2 inch într-o tigaie mare la foc mediu spre mediu. Pentru a testa uleiul, adăugați o bucată de pâine în tigaie. Ar trebui să devină maro auriu într-un număr de zece. Reglați căldura, după cum este necesar.
Așezați cartofii într-un castron mare. Folosind o răzătoare de mână, radeți morcovul și ceapa în castron.
Se adaugă sare și praful de copt, apoi se presară făină sau făină.
Combinați legumele și masa cu o lingură de lemn.
Aruncați amestecul în ulei în movile de 3 inci, apăsați ușor cu spatula pentru a forma chiftele. Prăjiți în loturi de 4 până la 6 torturi, în funcție de dimensiunea tigaiei, la distanță de 1 inch, până devin aurii, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți sosul de mere gros și bățul de scorțișoară într-o cratiță la foc mediu și încălziți timp de 3 până la 4 minute.
Scurgeți latkes pe prosoape de hârtie sau tavă căptușită cu pergament.
Se servește cu sos de mere cald și smântână.