Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen

Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna mexicană de la Campbell ' s Kitchen. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de tăiței de lasagna, crema condensată campbell ' s de supă de ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Burgeri de curcan de la Campbell ' s Kitchen, Campbell ' s Kitchen baie caldă de spanac, și Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash.

Instrucțiuni

1
Amestecați supa de ciuperci și laptele într-un bol mic până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Gatiti carnea de vita, ceapa si pudra de chili intr-o cratita de 3 litri la foc mediu-mare pana cand carnea de vita este bine rumenita, amestecand des pentru a separa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se toarnă orice grăsime.
4
Amestecați supa de roșii în cratiță și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Strat jumătate din amestecul de vită, 2 tăiței de lasagna și jumătate din amestecul de supă de ciuperci într-un vas de copt pătrat de 8 inci, tăind tăiței pentru a se potrivi vasului, dacă este necesar. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Coaceți la 400 de grade F. timp de 30 de minute sau până când umplutura este fierbinte și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista