Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagnan de legume de vară la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză gruyincrucrore, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Legume De Vară Cu O Oală, Lasagna De Legume De Vară Cu O Oală, și Lasagna De Legume De Vară Fără Coacere.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a pregăti legume la grătar, așezați ardeii grași, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit; gatiti 15 minute sau pana se innegreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se taie fâșii.
5
Așezați dovleceii și ceapa pe grătar; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru a pregăti roșii pure, puneți roșiile într-un cuptor olandez mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu 30 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Așezați roșiile într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Întoarce-te la pan. Se amestecă vodca; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1 1/2 linguriță sare. (Veți avea 5 căni pure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
8
Pentru a pregăti sosul alb, combinați făina, 1/4 linguriță sare și nucșoară într-o cratiță medie; adăugați treptat laptele, amestecând cu un bici. Gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa (aproximativ 7 minute), amestecand continuu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
9
Aduceți apa la fierbere într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați tăiței; reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, 10 minute sau pana cand taiteii sunt gata, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
11
Scurgere.
12
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Răspândiți 1/3 cană de sos alb în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos alb; se acoperă cu o treime din legume la grătar, 1/3 cană busuioc, 1/3 cană sos alb și 1/2 cană roșie pură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Legume
Paste
Sos
Tomate
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Se presară cu 1/4 linguriță piper negru, 1/4 cană Gruyre și 2 linguri Parmezan. Repetați straturile de două ori, terminând cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Parmezan
Paste
15
Întindeți sosul alb Rămas, 1 1/2 căni de roșii pure, Gruyre rămas și parmezan rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Paste
Sos
Tomate
16
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când se rumenesc cu bule și blat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Notă: veți avea 2 căni de roșii rămase pure. Acoperiți refriderați timp de 1 săptămână sau înghețați până la 3 luni.