Lasagna cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, ou, scallions, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Încercați Lasagna Cu Spanac, Lasagna Cu Spanac, și Lasagna Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Într-o tigaie mare de saut la foc mediu, se încălzește uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați 1 cană de stoc; acoperiți și reduceți focul; fierbeți până când ceapa este moale, 20 de minute. Rezervați 1/2 cană lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Stoc
4
Adăugați scallions, oregano, sare și piper la amestecul de ceapă; creșteți căldura la mediu și gătiți, amestecând, până când lichidul se evaporă, 20 de minute. Gătiți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet; scurgeți și ștergeți uscat. Gatiti spanacul conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgeți, stoarceți uscat și condimentați cu sare și piper. Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Paste
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Spanac
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați făină; se amestecă până când rouxul se rumeneste, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Adăugați 1/2 cană rămasă în lichidul rezervat; bateți în roux până se îngroașă, 5 minute. Într-un castron, bateți oul; se amestecă ricotta și coaja. Înveliți o tigaie de 9" x 13" cu spray de gătit; întindeți jumătate din amestecul stock-roux pe fund. Tapetați tigaia cu 3 tăiței; strat pe jumătate de amestecuri de ceapă și ricotta, jumătate de spanac și 1/3 cană parmezan. Repetați stratul cu 3 tăiței, amestecurile de ceapă și ricotta rămase și spanacul și 1/3 cană parmezan. Se acoperă cu restul de 3 tăiței, jumătate din amestecul stock-roux și 1/3 cană parmezan ras. Acoperiți cu folie; coaceți până se rumenesc, 50 de minute. Reduceți căldura la 325 F; îndepărtați folia și coaceți încă 15 minute.