Lapte De Gheață De Cafea
Laptele cu gheață de cafea este un fără gluten băutură. Această rețetă face 14 porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, apă, granule de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Pumn De Lapte De Cafea, și Pumn De Lapte De Cafea.
Instrucțiuni
Combinați apa clocotită și granulele de cafea; se amestecă bine. Acoperiți și răciți.
Combinați zahărul, sarea și înlocuitorul de ou într-un castron; bate la viteza medie a unui mixer 3 minute sau până când zahărul este dizolvat.
Adăugați cafea; bate 2 minute.
Adăugați lapte; bate bine.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată de 2 litri; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți lingura într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați cel puțin 1 oră.