Lady and Sons cotlet de porc prăjit

Lady and Sons cotlet de porc prăjit
Lady and Sons prajit cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 496 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, zară, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salata Lady and Sons, Lasagna Lady And Sons, și Biscuiții cu brânză Lady and Sons pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu, la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Presărați condimentele pe ambele părți ale cotletelor de porc, frecându-le bine în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se toarnă zară peste carne și se întoarce pentru a acoperi pe toate părțile. Condimentează făina generos cu condimente de casă, rulează fiecare cotlet în făină și scutură excesul. Așezați cu grijă cotletele, câte 2 pe rând, în uleiul încins și gătiți până când exteriorul se rumenesc. Luați 1 tăiați și faceți o tăietură mică în partea cea mai groasă pentru a verifica dacă există coacere; reglați timpul în consecință pentru restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista