Kuchen cu smântână și merișoare
Rețeta de Kuchen cu smântână și merișoare poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă este pentru 10 persoane și costă 51 de cenți per porție. Vă urmăriți silueta? Această rețetă lacto-ovo-vegetariană are 175 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar una dintre ele aș spune că a fost perfectă. Merge bine ca garnitură. Vă este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjitură germană cu lămâie și merișoare, alias Zitronenkuchen cu merișoare , creveți crocanți pane cu panko, smântână și sos de usturoi și chili , precum și omletă cu ou de rață, caviar și smântână .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți o tavă cu arc de 25 cm.
Bateți 1/2 cană de unt, 1 cană de zahăr alb și extractul de vanilie într-un bol mare folosind un mixer electric până obțineți o compoziție cremoasă și fină.
Adăugați ouăle, câte unul pe rând, încorporând primul ou cu un tel bine înainte de a-l adăuga pe al doilea.
Într-un bol separat, amestecați 2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; încorporați amestecul de făină în amestecul de unt cremos în mai multe tranșe, alternând cu smântână, pentru a obține un aluat.
Întindeți jumătate din aluat în tava pregătită.
Combinați merișoarele cu 1/4 cană de zahăr alb într-un bol și întindeți merișoarele peste aluat; acoperiți cu aluatul rămas. Amestecați zahărul brun, 2 linguri de făină, migdalele, 1 lingură de unt și scorțișoara într-un bol până când toppingul arată ca niște firimituri.
Presărați uniform toppingul peste tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjitura se rumenește ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată sau cu firimituri umede, 50-55 de minute.