Kringlor (Răsuciri)
Kringlor (răsuciri) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 60 de porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Totul Se Răsucește, Trei Răsuciri De Brânză, și Răsuciri De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până devin pufoase.
Adăugați gălbenușuri de ou fierte, gălbenuș de ou nefiert, ou întreg nefiert și sare; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă făina, apoi se bate până se omogenizează bine.
Formați aluatul în bile de 1 inch; acoperiți cu folie de plastic. Pe o scândură ușor făinată, rotiți fiecare bilă sub palmă într-o frânghie lungă de 6 inci. Pe o foaie de copt de 12 x 15 inci (veți avea nevoie de 3 în total), răsuciți fiecare frânghie într-o cifră opt și apăsați ușor capetele împreună; spațiul se răsucește la aproximativ 1 inch distanță. Bateți albușul rămas pentru a se amesteca; periați ușor peste răsuciri.
Se presară cu zahăr perlat.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când răsucirile sunt maronii aurii, aproximativ 20 de minute (16 până la 18 minute într-un cuptor cu convecție de 325). Dacă utilizați 1 cuptor, comutați pozițiile tigaiei după 10 minute. Cu o spatulă largă, transferați răsucirile în rafturi pentru a se răci.
Se servește cald sau rece.