Kringlor (Răsuciri)

Kringlor (Răsuciri)
Kringlor (răsuciri) este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 60 de porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Totul Se Răsucește, Trei Răsuciri De Brânză, și Răsuciri De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați gălbenușuri de ou fierte, gălbenuș de ou nefiert, ou întreg nefiert și sare; bate la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă făina, apoi se bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Formați aluatul în bile de 1 inch; acoperiți cu folie de plastic. Pe o scândură ușor făinată, rotiți fiecare bilă sub palmă într-o frânghie lungă de 6 inci. Pe o foaie de copt de 12 x 15 inci (veți avea nevoie de 3 în total), răsuciți fiecare frânghie într-o cifră opt și apăsați ușor capetele împreună; spațiul se răsucește la aproximativ 1 inch distanță. Bateți albușul rămas pentru a se amesteca; periați ușor peste răsuciri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Se presară cu zahăr perlat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PerlatZahăr Perlat
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când răsucirile sunt maronii aurii, aproximativ 20 de minute (16 până la 18 minute într-un cuptor cu convecție de 325). Dacă utilizați 1 cuptor, comutați pozițiile tigaiei după 10 minute. Cu o spatulă largă, transferați răsucirile în rafturi pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
6
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista