Kimchee-Orez Prăjit Cu Slănină
Kimchee-Bacon orez prăjit ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 84 de cenți pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Dacă aveți mazăre, orez, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Orez Prăjit, Bacon și orez prăjit cu ou, și Bacon și orez prăjit cu ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in tigaie mare la foc mediu-mare pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura pliată, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ceapa la picăturile rezervate; gătiți și amestecați 3 min. sau până la crocant-fraged.
Se amestecă orezul, mazărea și kimchee; gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Adăugați slănină și sos de soia; se amestecă bine.
Puneți amestecul de orez pe o parte a tigaiei.
Adăugați ouă în cealaltă parte; gatiti 1 min. până la setare, amestecând ocazional.
Combinați ouăle cu ingredientele rămase în tigaie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.