Kibbeh Naye cu inima de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kibbeh Naye cu inima de miel. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 331 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de măsline, șalotă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, și Kibbeh pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bulgar într-un castron mic.
Se toarnă apă clocotită peste bulgar, scufundând în întregime.
Lăsați vasul de bulgar să stea acoperit timp de o oră pentru a se răci și a absorbi apa.
Grătar șalotă cu microplan zester. Măcinați fin inima sau pulsul Mielului în robotul de bucătărie până când aveți o pastă netedă.
Transferați inima Mielului în castron și bateți în ceapă, 1 linguriță de ulei de măsline, vârf de cayenne, suc de lămâie și sare. Bate în bulgară. Amestec de Chil timp de o oră înainte de servire.
Finalizați prin scurgere cu măslinul rămas. Împrăștiați pătrunjelul și vârful final de cayenne. Mănâncă cu pâine pita fierbinte și frunze de salată romaine dezbrăcate, ridichi și măsline.