Kibbeh Naye cu inima de miel

Kibbeh Naye cu inima de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kibbeh Naye cu inima de miel. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 331 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de măsline, șalotă, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Kibbeh de miel la cuptor cu Topping de ceapă și nuci de pin, Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, și Kibbeh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgar într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă apă clocotită peste bulgar, scufundând în întregime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Lăsați vasul de bulgar să stea acoperit timp de o oră pentru a se răci și a absorbi apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Grătar șalotă cu microplan zester. Măcinați fin inima sau pulsul Mielului în robotul de bucătărie până când aveți o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
MicroplanMicroplan
ZesterZester
5
Transferați inima Mielului în castron și bateți în ceapă, 1 linguriță de ulei de măsline, vârf de cayenne, suc de lămâie și sare. Bate în bulgară. Amestec de Chil timp de o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Finalizați prin scurgere cu măslinul rămas. Împrăștiați pătrunjelul și vârful final de cayenne. Mănâncă cu pâine pita fierbinte și frunze de salată romaine dezbrăcate, ridichi și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista